fredag 8 maj 2015

Vårpepp från LOPPI!

Så här när våren ännu tvekar utanför fönstret och kylan hänger kvar fast solen tittar fram, medan alla körsbärsblommor har stormat bort....så sitter det riktigt fint med lite vårpepp i form av en blogbag från Loppi, med produkter från bl.a. Yves Rocher, Friggs, Edet och rfsu. 
Blev väldigt glad över att få testa den! :-)


Här är alla produkterna! Nedan följer lite kommentarer om var och en.Jag brukar i vanliga fall gilla Yves Rochers produkter, har köpt massor genom åren. Crémen (Hydra Vegetal som återfuktar huden under 24 timmar), känns hittills bra, men har inte testat den så länge än. 

Hallonvinäger för att skölja håret (av ekologiska hallon, som ska ta bort kalkrester ur håret genom sitt låga pH-värde), följde också med i paketet. Den sved tyvärr rejält i hårbotten, även efter ett antal sköljningar med både massor av kallt och varmt vatten efteråt i flera omgångar. Håret blev lite glansigare. Men resultatet var absolut inte värt svidet, det kändes som att hårbotten frättes sönder! :-/ Så man får verkligen se till att den bara hamnar i själva håret när man använder den. Rakgel och after shave från rfsu. Bra med transparent gel och after shave som svalkar. De passar att använda på hela kroppen. Myspysfilm för hela familjen med väldigt söta spionpingviner! Ladda upp med t.ex. chips, cheddarostbågar (mina favoriter) eller nyttigare snacks i soffan en spöregnig vårdag och njut... :-)Toapapper går alltid åt! Här supermjukt sådant från Edet. Lika mjukt som värsta konkurrentens allra mjukaste... Dessutom starkt och drygt med sina tre lager. Den är dermatologiskt testad för att passa även den mest känsliga huden. Gillas! 
Och så till sist mina personliga favoriter i detta paket. De goda riskakorna från Friggs, två nya spännande smaker, Hampafrö och svartpeppar samt Linfrö och rosmarin, som har avnjutits med såväl olivtapenade från Zeta som färskost, och vid ett tillfälle också lyxigt god röd/vit kittost som fyndades billigt p.g.a. kort datum. Dessa är mycket tunnare än vanliga riskakor och känns därför mer som snacks än som tillbehör till mat, men den tunna krispigheten betyder också att de tyvärr lätt går sönder. Ett stort plus är i alla fall att de bara innehåller naturliga ingredienser, och förstås att de smakar väldigt gott. De är både fiberrika och nyckelhålsmärkta. Nyttigt och mättande som mellanmål, eller lite annorlunda men trevligt fika eller kvällssnacks att bjuda på. Riskakor kan man alltid ha i skåpet i väntan på oväntat besök, eftersom de håller länge. 


Här med tapenade och färskost. Mums!

#loppiblogbag #loppiblogbagvårpepp #yvesrocher #friggs #rfsuprodukter #nyaedet #blogg100

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar