söndag 16 augusti 2015

Augustipyssel

Augusti är redan här, och sommarvärmen kom äntligen...Har tyvärr inte varit ute så mycket i värmen, men några soliga foton har det i alla fall blivit.

Har du också fotat en del så kan det vara kul att välja ut de bästa bilderna och göra en liten fotobok fylld av speciella minnen. Det finns olika tjänster på nätet där man kan beställa en färdigtryckt fotobok, men de är ofta ganska dyra. Alternativet är att scrapbooka ihop en personlig bok själv. Bildutskrifter i bra kvalitet kan man beställa t.ex. från Photobox.

En av mina favoritaffärer, där man kan gå omkring och titta länge på en massa trevliga och fina prylar och även fynda nödvändiga saker, är "gubbdagiset" ClasOhlson.

Där finns inte minst köksprylar som gör matlagningen roligare, och sånt som kan få stå framme och pryda köket. Som den här nya vattenkokaren, eller varför inte en rosa, prickig brödrost? De har även fotoalbum som passar för scrapbooking. 

Njut av de få sommardagar vi får i år! Snart kommer höststormarna då det passar bra att sitta inne och kura med fotopyssel och kanske en kopp té från en ny vattenkokare... :-)Via länkarna ovan till Photobox och ClasOhlson så hittar du just nu bra rabatter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar