fredag 28 augusti 2015

Beställ kosttillskott och skönhetsprodukter billigare!

Varför betala mer än nödvändigt för bra kvalitet?

Det mesta man behöver på den fronten finns hos iHerb för en bråkdel av de svenska priserna! Och det tar inte särskilt lång tid att få hem varorna heller. Frakten är väldigt billig också om man väljer ett av International airmail-alternativen som tar c:a en vecka. Beställer man mycket så är det ofta bäst att dela upp det på flera små paket.

Här finns mineraler och vitaminer, från D-vitamin i hög dos till Q10 och fiskolja.

Och här finns basen till ett helt örtapotek, för alla tänkbara behov. Från förebyggande produkter för att styrka och bevara hälsan, till essentiella oljor och örter man kan ta om man har haft oturen att få fästingbett (en sammanställning av bra örter och annat för borrelia hittar du t.ex. här, det mesta finns på iHerb), och immunstärkande produkter som håller höstförkylningar och influensor på avstånd.
Missa inte deras egna märken, som är superbra och som man ofta kan hitta till ett lika bra pris. Från läppbalsam till nyttig propolis och royal jelly (bidrottninggelé) från bin, funktionella drycker som smakar gott och gör gott.Bland deras matprodukter finns bl.a. mycket som är ekologiskt, kokosolja, nötter, frön, raw food, té, kaffe, torkad frukt, glutenfria produkter och inte minst alldeles ljuvlig honung!De har även bad- och skönhetsprodukter samt hudprodukter (dessa hör till de mest populära), samt specialprodukter för barn och sportfantaster.


Glöm inte att kolla in deras specialerbjudanden! Där brukar jag fynda en del bra-att-ha-saker.

Handlar du för första gången hos dem så kan du också få en gratis produkt. Då gäller också ett erbjudande så att du får upp till 10% rabatt på första beställningen (summan beror på hur mycket du handlar för). Använd bara rabattkod: NFK432 vid utcheckningen så dras det av automatiskt!

2 kommentarer:

  1. fast jag hörde att man ska vara väldigt försiktig med detta, då det inte alltid innehåller vad det står. Dom fyller gärna ut det med nötter bland annat utan att skriva det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilket av det tänkte du på? Min upplevelse av samtliga av deras produkter som jag har beställt är mycket positiv, kvaliteten är mycket bättre än det som säljs här så gott som genomgående, man får kanske se upp för de allra billigaste produkterna, men det brukar man se ganska snabbt genom att läsa om dem samt om tidigare kunders omdömen. Allt brukar stå deklarerat på produkterna, och man kan även se innehållsförteckningarna på nätet i minsta detalj innan man beställer nåt.

      Radera