måndag 20 juni 2016

10 sommarfrågor

Jag fick 10 frågor som jag ska försöka besvara här... Kul liten sommarlek. :-)
Har du några sommarplaner?
- Nej, tyvärr inte. Tar dagarna som de kommer, hoppas på lite mer sol än regn denna sommar, men just nu trivs jag alldeles ypperligt med det svala och rätt molniga vädret, då jag bl.a. har haft feber, spränghuvudvärk och kraftiga svettningar i snart två månader, efter ett par nya fästingbett. Otäcka kryp det där, de har sabbat livet för många människor. Hoppas snart få veta vad det är förutom borrelia, som är konstaterad, samt få behandling för allt. Tills dess: några få plusgrader och skugga, tack....

Vilket är ditt drömresemål och varför?
-Vart som helst. Längtar efter att få titta på nåt annat, om så bara under en kort semester, än samma fyra väggar.

Vilket är ditt favoritmärke och varför?
- Odd Molly. För att de kläderna är lite utöver det vanliga, de har sån finess även i detaljerna. Känner mig inspirerad av deras fina klänningar och tunikor. Syr annars gärna nåt själv av återanvänt tyg, nån gång om året, när jag orkar. Gillar det unika, att ingen annan i hela världen har ett likadant plagg!

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?

- Min kreativitet, humor och intelligens. Det hade blivit en bra politiker av mig tror jag. Nu blev det inte så, fästingarna + en del annat satte stopp för det med, tyvärr, liksom alla andra planer jag hade som ung. Hoppas kunna jobba som fotograf istället, en vacker dag, när jag är frisk.  

Vart shoppar du helst på nätet?
- Apotek Hjärtat (väldigt smidigt istället för att stå och köa), Alibaba (billigt, billigt!) och så gillar jag "gubbdagiset" Clas Ohlson, de har så många roliga och praktiska prylar!

Vilka appar använder du mest?
- Instagram, Messenger och Rabble. 

Vad önskar du att du vore bättre på?
- Tålamod. När saker tar en evig tid och folk inte håller vad de lovat, så man får påminna och pusha dem femtioelva gånger innan nåt händer  - det är lätt att tappa det till slut, sen är det oerhört svårerövrat igen. Tålamodet.

Vem sms:ade du senast och vad skrev du?
- Oj, det minns jag inte, det var väldigt länge sen jag skrev nåt sist!

Om du vann en miljon, vad skulle du göra för pengarna?

- Köpa ett hus vid havet, vattnet åtminstone, kanske i Österlen (räcker en miljon ens till en liten strandbod där?), samt resa jorden runt. Eller så långt jag nu kommer för det som är kvar om det är nåt kvar, till Finland åtminstone, och hälsa på släktingar. Eller....varför inte flytta utomlands. Billigt hus vid havet i ett avlägset land....?


Vilken film eller serie skulle du vilja leva i?

- Mitt liv är redan som en absurd tragikomedi som överträffar varenda film jag nånsin har sett, så jag vet liksom inte vad jag ska välja, nåt som är väldigt olikt det kanske. Star Trek? Ut i rymden, slippa den här planeten för ett tag. Eller Sound of Music? För att få uppleva den där sockersöta idyllen som liksom inte finns, annat än på film.


Vilken är din favoritmiddag?

Thailändsk eller Indisk mat, helst på en mysig restaurang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar