torsdag 19 maj 2016

Kinder - påsar

Jag blev utvald att buzza Kinderkampanjen - alltid lika kul att få testa nya produkter! Inte minst när det är nåt som smakar gott! :-)

Mina favoriter i testet var de som något förvirrande kallas "Maxi mini" (en paradox?), och inte innehåller några hasselnötter (fick under kampanjen tyvärr nyheten att jag är väldigt allergisk mot hasselnötter, så får ta och sluta äta det nu, lite synd, det som är så gott). De fyller gommen med en lagom stor bit mjölkchoklad och en mild vit fyllning. Mmmm...

"Shoko-bons" hamnar på en värdig 2'a-placering, krämiga och goda även de (men de går också bort framöver p.g.a. hasselnötsfyllningen). Man kunde önska att Kinder övergår till nåt annat än just nötter i nya mini-chokladen, för vi är rätt många som är nötallergiker. Varför inte saltlakrits eller pepparmint istället?

Sist i raden smakmässigt hamnar "Bueno mini", som är finast till utseendet men som tyvärr inte var så goda, vet inte vad det var, nån bismak, eftersmak, som inte de andra sorterna hade.


Rent praktiskt så var två av dem (alla utom Shoko-bons) rätt svåröppnade, fick ta hjälp av en sax för att få upp dem snabbt. Lite dumt om man har med sig dem i väskan till en fikastund eller för påfyllning av lite snabb energi vid behov.

Men som helhet får de, trots dessa detaljer, ett bra betyg. Kul att Kinder inte bara gör överraskningar för barn. Vuxengodis! :-)
#kinderpåsarbuzz #Buzzador

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar