onsdag 9 mars 2016

Att jämföra kreditkort

Kortguiden

Vem har väl inte gått vilse i den stora djupa kreditkortsdjungeln nån gång? Man kan behöva skaffa ett annat kort om ens befintliga kort har fått förändrade villkor som man inte är nöjd med. Eller om det har kommit ut ett nytt kort som har bättre villkor. Eller helt enkelt för att papperspengar är omöjligt att få ut nästan nånstans längre, och det är ju dessutom mer praktiskt med ett kort än med en massa sedlar och mynt. Och så får man sitta och googla runt i flera timmar när man jämför kreditkort, och söka på alla kort separat.

Nej, det behövs faktiskt inte nu längre! Jag fick just tips om en sida på Rabble där en massa kreditkort finns samlade så att man smidigt och enkelt kan få en översikt över deras olika villkor. Vet man vad man är ute efter, t.ex. ett kort som ger poäng, pengar tillbaka vid köp, eller där det ingår en reseförsäkring, så hittar man snabbt nåt som passar. Vet man det inte i förväg så tar det inte heller så lång stund att kolla igenom dem när man slipper googla på varje enskilt kort. Annars skulle man förmodligen även ha missat några kort som kunde ha varit ett bra alternativ, ifall man inte känner till dem redan innan.

Kort och gott, här finns en smidig tidssparare som jag rekommenderar när man är på jakt efter bäst kreditkort där ute i djungeln!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar