lördag 31 oktober 2015

Skaffa vardagstillbehör smidigt online

Finns det fler än jag som ogillar proppfyllda dammsugarpåsar? För att inte tala om dammsugare som plötsligt börjar lukta bränt? Jätteläskigt! Det gjorde min för nån månad sen (fast påsen bara var halvfylld), så jag trodde slutet var nära, det är en väldigt gammal trotjänare, men den brummar otroligt nog än och fyller nya påsar med damm.

Såna påsar kan vara krångliga att hitta, det blir allt besvärligare ju äldre dammsugaren blir. Ibland har jag tömt ur påsen för hand för att jag inte har fått tag på en ny som passar i tid. Inte världens roligaste sysselsättning.

Hittade en sajt som jag inte har besökt förut, där man enkelt kan köpa dammsugarpåsar på nätet och få rabatt dessutom, det kanske är nåt du kan ha nytta av också: Dammsugarpåsar.nu


Ett annat irritationsmoment när de inte funkar är cyklar. Jag cyklar nästan dagligen, och är beroende av att cykeln är hel. Men ständigt dyker det upp något nytt trassel. Nya oroväckande klonk-ljud, däck som verkar vara fyrkantiga och låter pfjtt när en viss sida når marken (har ingen aning om vad som hänt, det började nyligen), och trampor som blir tröga och låter som rostigt fågelkvitter (olja brukar hjälpa för stunden sen kommer det tillbaka). Dessa problem blir värre i kylan.

Men som för det mesta, så finns det lösningar även för cykeltrassel online. Har själv inte köpt reservdelar eller nån hel cykel via internet, men nån gång ska väl vara den första. Här finns en sajt för det, som även den har rabattkoder som gäller just nu: Cykelkraft.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar