onsdag 28 oktober 2015

Designshoppa på nätet

Vad pysslar ni med i höstmörkret?

Jag själv blir extra inspirerad att förnya hemma när en svart rullgardin dras ner utanför fönstret allt tidigare på dan. Inte läge för en skogspromenad då precis... Men på dagarna är det ju fint ute!Hoppas även att jag ska flytta snart, har sökt efter en annan lägenhet i flera år nu. Min är tyvärr inte alls bra hälsomässigt. Så jag har börjat förbereda så smått inför en eventuell snar flytt.

Söker inte minst efter nya bra köksprylar i porslin och rostfritt stål. Bakbunkar, fixa-paj-bunkar, matlådor, ha-rester-i-kylskåp-lådor, kakform med löstagbar kant (om sånt ens finns i rostfritt?), samt skärbrädor i trä. Bland annat. Sen är min dröm en ny fräsch och fin bak/köksmaskin, i rosa eller turkos eller nån annan härlig färg, då min är en allt slöare trotjänare i gulnad plast från 80-talet.

Tar gärna emot tips om ni känner till några bra sajter där framför allt rostfria prylar finns billigt!

Har kollat runt lite på olika nätbutiker som jag aldrig har handlat i förut. Och hittade bl.a. dessa två, som har erbjudanden just nu med olika rabatter. HomeMe och RoyalDesign. Kika gärna in där du med och kolla runt om de har nåt du behöver. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar