måndag 1 juni 2015

LOPPI Blogbag Sommar! :-)


Det blev som en liten julafton så här i försommartider när Loppis sommarblogbag anlände! Massor av fina produkter att testa och glädjas åt - lääänge! Det tackar jag varmt för! :-)
Dermoshop Dermosil handtvål Blossom rengör händerna skonsamt, den doftar somrigt av äppelblom, dessutom kommer den i en snyggt designad flaska. Hade själv gärna haft en parfymfri variant i den vackra flaskan, så får det nog bli när den är slut! Beställ sommarens Blossomprodukter på: dermoshop.se
Yves Rocher lanserar i juni över 50 nya nagellack i många härliga färger. Den milda, nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vara den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat. Yves Rocher går nu även ut med en stor världstäckande kampanj #Speakingcolors, där man genom sina naglar uttrycker vilket humör man är på. Dessa två lack passar extra bra på nationaldagen nu snart! Varför inte måla små flaggor på naglarna med dem? Det tror jag att jag ska göra... :-) Jag uppskattar särskilt den milda formulan, då vanliga nagellack lätt torkar ut och missfärgar naglarna!Salus Magnesium är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott, men starkt (jag fick lov att spä ut den med lite vatten), av honung, örter och fruktjuicer, och den är skonsam för magen. Produkten innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol, stort plus i kanten för det! Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av kroppens enzymer. Det är en av kroppens viktigaste mineraler som lagras i ben och muskler. Magnesium bidrar till en normal energi- och ämnesomsättning och är bra för kroppens proteinbildning. Detta är ett enkelt sätt att få i sig mer magnesium alltså! Jag råkar ha brist på det, så den passade mig extra bra!
Salvequick Minons plåster är smidiga och tåliga och väl anpassade för aktiva barn. Alla plåster andas, är mjuka och elastiska, vatten- och smutsavvisande. Min favorit Salvequick Aquablock är deras bästa plåster någonsin, det är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt. Äntligen!!

Bok från Barnens Bokklubb, Siv sover vilse, spännande, lite läskig och framför allt charmig! Deras barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut. Du som läsare av min blogg får här ett fint prova på-erbjudande: du får första bokpaketet för endast 39 kr! Använd följande adress: www.barnensbokklubb.se/loppi

 Praktisk pipmugg från Philips Avent, som har en pip som gör att barnet slipper luta huvudet bakåt, och istället kan ha det i en naturlig ställning, den har även antihalkskydd på handtagen så den inte glider ur händerna, dessutom är den spillfri! Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och muggen passar till Philips Avents nappflaskor.

 Jättegulligt set med ramar och gips från Panduro (My First Hand & Foot Prints) som man kan gjuta hand- eller fotavtryck av minstingen med. Fina presenter till far- och morföräldrar! Man kan förstås göra andra avgjutningar också, av nåt man vill bevara för framtiden. Funderar på hur det skulle bli om man häller i lite torkade, pressade blommor i gipset och sen gör ett tryck av nånting kul.....hm, kanske testar!

Och sist men inte minst, ett härligt nummer av Loppi Magasin! :-) Det innehåller, artiklar, tips, recept, tävlingar och rabatter m.m.

#loppiblogbag #loppiblogbagsommar #salusmagnesium #PhilipsAventspillfri #panduro #gipsavtryck #dermoshop #salvequick #plåster #yvesrochernordic #barnensbokklubb #loppimagasin #loppisverige #loppishopping #blogg100

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar