söndag 12 april 2015

Shoppa kvalitetsprodukter till riktigt bra priser

Tänkte tipsa om en ny smart shoppingidé. 

Man blir först medlem hos Luxplus, där får man då kraftig rabatt på utvalda kvalitetsprodukter, första månaden är helt gratis, sen betalar man en avgift (89 kr/månad) för att behålla rabatten. Det går att säga upp medlemskapet när som helst så det är riskfritt att testa. Företaget finns i Danmark, men produkterna skickas via Malmö, så leveransen går snabbt. 

Där finns allt från skönhetsprodukter till hälsoprodukter och vitaminer, de har t.o.m. mumsigt EKO-godis till ett bra pris, skulle själv gärna testa detta: Här finns också en massa glutenfria produkter, gillar särskilt Urtekrams kokosmjöl och mandelmjöl som dessutom är EKO: https://www.luxplus.se/underkategori/glutenfri


Mitt hår skulle nog inte direkt ha något emot att få en flaska fin arganolja från Marocko....
Och sist men inte minst så har de även smink till otroliga priser, vad sägs t.ex. om ett nagellack från lyxiga OPI för bara 49 kr?Sponsrat av Luxplus

#‎blogg100‬

2 kommentarer:

 1. Hej Charlotte,
  Det var en intressant sida du rekommenderade. Gjorde en snabbkoll på lite "killprodukter" och det ser ut som deras priser är riktigt konkurrenskraftiga. Du pratar om en "kraftig" rabatt. Är priserna vi ser på sidan rabatterade redan eller tillkommer den rabatten senare? Jag tittade exempelvis på Gillette Fusion Power Rakblad som kostar 129kr hos dem. En snabb koll på Prisjakt.se ger att detta är ett ganska bra pris. Jag tror att priset ligger på ungefär 169kr i handeln. Men deras "normalpris" på 259kr finns det ingen som är i närheten. Tror knappt de kostar de på NK i stockholm.
  Så mitt tips är att inte stirra sig blind på rabatten utan vad slutpriset blir. (inklusive frakt.)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anders! Kul att du kommenterar!

   Har inte lusläst allt men jag kollade runt på en del saker som jag brukar köpa, och det mesta säljs för 1/3 eller 1/4 av normalpriset som jag brukar få betala annars, och jag handlar inte på NK i Stockholm... :-) Rabatten är redan dragen på sidan som jag förstod det, men det framgår väl annars om man knappar sig fram till kassan. Tänker mig att man vanligen beställer mer än en sak åt gången om man handlar på nätet, för att det ska löna sig med frakten, och i detta fall även med månadsavgiften.

   Radera