onsdag 18 februari 2015

Ett handtag i köket - inte längre Bara handtag

Jag gillar produkter av bra kvalitet. Man blir så ledsen när saker går sönder eller ser fula ut efter bara några få användningar. Det är inte heller kul om man efter ett tag får reda på att materialen i produkterna är farliga. Det gäller ju mat som man får i sig, kärlen måste därför vara bra!

Har spanat in sidan Bara handtag som har börjat sälja även andra produkter än handtag och knoppar till köket online.

För mina långkok av kött och grönsaker skulle t.ex. en sån här tjusig gryta med lock sitta fint.På stekpannefronten använder jag allra helst gjutjärn, för att det inte fäller läskiga och farliga flagor som teflon, och för att man får i sig lite nyttigt järn varje gång man använder den. Det är positivt att de moderna gjutjärnsredskapen är lite lättare än de äldre blytunga. En sån här fin stekpanna skulle jag väldigt gärna vilja ha! :-)De har också fina skärbrädor. Och min favorit är denna i björkträ. Jag gillar naturliga material bäst!


En bra kockkniv klarar man sig inte utan! En dröm vore denna kvalitetskniv från Exxent. Jag har en del av deras övriga produkter, och de är både hållbara och praktiska.

Hoppas att ni också hittar nåt ni gillar där! :-)

Sponsrat av AndersIvar AB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar