torsdag 29 maj 2014

Drömmer om en LG G3!


Efter att ha vant mig vid att (nästan) alltid ha en smartphone med mig när jag går ut, så är det sällan jag missar fantastiska fototillfällen. Jag älskar att gå ut med telefonen (och ibland även kameran) och fånga unika ögonblick... 

Det jag saknar mest i min nuvarande telefon är en bättre och snabbare kamera - med fler än 8 MP, som går snabbt att starta upp och fokusera med, och som har längre batteritid. Efter en relativt kort användningstid på någon timme är det redan dags för laddning igen... Vill även kunna filma med bra kvalitet med mobilkameran, vilket är svårt, då den har för lite minnesutrymme såväl i kameran som på kortet, och för låg upplösning/dåligt ljus/ljud. 

Jag använder telefonen väldigt mycket för att dela foton på olika sociala media, bl.a. Facebook, EyeEm, Instagram och Google+ (där jag har flest följare av alla kvinnor i Sverige för mina fotons skull!). Så det är viktigt att överföringen går snabbt och smidigt.
Ser ofta längre klipp på youtube i mobilen också, så en bra skärm med hög upplösning och större storlek vore inte dumt till det!

En annan stor fördel vore att kunna ta med bara en lätt och smidig telefon istället för en tung kamera på resor, och ha alla funktioner som behövs i den, allt från att sms:a, googla, se på videoklipp, ringa och fota/filma.

En riktigt bra kvalitetstelefon med smarta funktioner ökar kreativiteten och inspirationen, eftersom det tekniska då blir till extra hjälp i vardagen....

Gillar utmaningar, så är mycket nyfiken på vilka blogguppdrag testpiloterna kommer att få....

Kort sagt så vore jag en väldigt lycklig Smartson-testpilot för en LG G3! :-)

#LGG3Smartson
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar